вівторок, 15 листопада 2011 р.

Літературно-музичне свято"Тричі мені являлася любов"



 Цьогоріч відзначаємо ювілей багатьох визначних постатей, що залишили свій вагомий внесок у відродженні та розвитоку нашої держави, нації її культури, мови, літератури .

У 2011 році відзначаємо 155-річчя від Дня народження Івана Франка, чиє ім'я носить наша  бібліотека .   
До недавнього часу для пересічної людини  І.Франко  був відомий у першу чергу як письменник і громадський діяч, геній української нації, наша гордість і слава. Вважалося, що світ тонких почуттів не властивий цій людині  із залізною волею.Робота, самовіддача для людей - головна ціль і присвята життя. Проте  великий Каменяр був людиною з палким серцем, яка все  життя прагнула великого, всеохоплюючого почуття.







Доторкнутись до цієї сфери і цього світу поставили собі за мету бібліотекарі  районної  книгозбірні, де 10 листопада відбулося літературно-музичне свято "Тричі мені являлася любов" для старшокласників ЗОШ  № 2  ім.М.Шашкевича



Звучала поезія, звучали музика і пісні у виконанні  тріо бандуристок Ірини Варянко, Лілії Крамарової, Ірини  Муц .








            А злитися з поетичним світом , мріями і почуттями великого Каменяра  допомагає нам світ його поетичних творів. Тут, як в морській глибині знаходимо те, що бентежить душу, дає грунт і сенс до життя, спрямовує до творення, до дії і поривань.
Дещо незвичайною, але дуже пізнавальною була розповідь О.Кармазин, І.Джегур та О.Замківської про життєві миттєвості Каменяра, в яких переплелася жіноча доля.






Літературне свято збагатило молодих людей новими знаннями, враженнями і почуттями.








Молоде покоління, мабуть, залишило для себе багато нових знань, вражень і почуттів а також добру згадку про теплу атмосферу, і всього почутого і побаченого в бібліотеці.











Немає коментарів:

Дописати коментар