вівторок, 15 квітня 2014 р.

Шановні користувачі! Ознайомтесь з роботами талантів Золочівщини!

14 квітня 2014 року у виставковому залі  великого  палацу Золочівського замку  відбулося відкриття виставки золочівських художників. 
Натхненником та організатором виставки є журналіст, художник, письменник Володимир Дідула.
“Відразу скажу, дуже мені приємно, що так багато робіт представлено. Особливо приємно те, що долучаються нові постаті… Перший раз виставляється пан Сергій Грищенко, ну і присутні  тут роботи вже, дозволю так собі сказати, наших метрів  ” – звернулася до присутніх  директор  Золочівського замку Надія Гупало.
“Не дивлячись на те, що відбувається в країні, події сумні, тривожні, але ми хочемо показати вам, що ми художники працюємо, щось робимо, щось творимо. Щоб це не було тільки вдома, тільки для кола своїх рідних і знайомих, ми хочемо це показати більшому загалу, щоби Золочів ставав наш більш культурним, більш таким туристичним центром. Ми представили сьогодні свої твори на осуд, на огляд наших золочів’ян і гостей. Сьогодні представлені твори художників: члена Національної спілки Михайла Голютяка, відомих художників Віталія Гайдара, Володимира Грішина, художника-кераміста Лесі Скишляк, молодої художниці Анастасії Кобелька, Анни Словінської, Галини Гевко і Сергія Грищенко.  Роботи в різних жанрах, з різної тематики, але всіх нас єднає те, що ми робимо щось прекрасне… ” – розповів  Володимир Дідула.

Немає коментарів:

Дописати коментар