вівторок, 4 квітня 2017 р.

Тренінг для молоді району "Ораторське мистецтво"

З метою всебічного розвитку особистості, 30 березня 2017 року в Золочівській районній бібліотеці ім.І.Франка відбувся тренінг для молоді району на тему: «Ораторське мистецтво».
Зустріч ініційована відділом організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації та відбулася в рамках проведення заходів неформальної освіти. Тренінг провела голова молодіжної громадської організації «Бужани» Катерина Тихонова. Доповідач запропонувала молодим людям розповісти про свою мрію та навести приклади чи факти для її здійснення.
Володіння ораторським мистецтвом є вкрай важливе для даної аудиторії, оскільки молоді люди обрали професію юрист. Тому доводити, переконувати, консультувати та вести публічні виступи - це все належить до ораторського мистецтва. Учні юридичного факультету Золочівського коледжу НУ «Львівська політехніка» запропонували слухачам три свої «мрії», які були надзвичайно цікавими та актуальними у сьогоденні.
Особливої уваги набув ідея-проект, який стосувався отримання належної юридичної освіти. Молоді люди мріяли про закінчення навчального закладу та на наступному етапі життя стати хорошими юристами, адвокатами та правознавцями.
На завершення заходу Ольга Боса – начальник відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю подякувала лектору – Катерині Тихоновій за цікавий та змістовний захід, а також поділилася своєю «мрією» з аудиторією.

Немає коментарів:

Дописати коментар