середу, 3 травня 2017 р.

Наймасштабніше прибирання в країні

"Зробимо Україну чистою разом!" - наймасштабніша щорічна всеукраїнська соціально -екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.
29 квітня 2017 року золочів'яни підтримали акцію «Let`s do it, Zolochiv!» за сприянням місцевих підприємців, прибирали територію біля Молодіжного озера з роздільним сортуванням відходів.
Координатором задуму стала активний користувач бібліотеки учениця ЗОШ №2 Рожелюк Олеся, яка вдруге долучає Золочів до акції, що давно діє у світі і Україні.
Також у день акції в приміщені районної бібліотеки відбулася Екологічна вікторина, переможці, якої були нагороджені призами, проведено перегляд літератури "Людина і природа: правила гри"
Учасники переглядали фільм під назвою:”Дім. Побачення з планетою” та частувались теплим чаєм, булочками та морозивом.
Стратегічною метою проекту є формування у населення України культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади, влади, бізнесу та ЗМІ для розбору стихійних сміттєзвалищ, а також переведення України до 2020 року на роздільний збір і переробку відходів.
/Files/images/5/IMG_4138.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар