пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

Євроатлантична інтеграція України

    У читальному залі Золочівської ЦРБ ім. І.Франка розгорнуто перегляд - ознайомлення: "Європейська та євроатлантична  інтеграція України" для належної реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України.
     Інтеграція України до Європи і НАТО є проявом самобутності  української нації, її історичної належності до європейського простору. Європейська інтеграція значною мірою визначає перебіг соціально- економічних і політичних процесів на континенті, змінюючи суть цивілізаційного простору в сучасному контексті.
     20.10.2017 р. бібліотекарі відділу обслуговування організували бібліотечний десант "Євроатлантична інтеграція. Вчора- сьогодні - завтра" для працівників районного центру зайнятості. Метою зустрічі було покращення інформування з питань євроатлантичної інтеграції, сприяння поширенню об'єктивної інформації про ЄС, знань про країни Євросоюзу, стандарти життя, соціальний і правовий захист в  європейських країнах, та, як результат, збільшення кількості прихильників європейського вибору нашої країни. 

 

 

     Усіх, хто вивчає і цікавиться проблематикою з даної теми, запрошуємо до центальної районної бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар