середу, 16 травня 2018 р.

Інформаційно-бібліографічна година за новинами літератури


  16 травня 2018 року в читальному залі центральної районної бібліотеки була проведена інформаційна година (інформаційно-аналітичний огляд літератури) для бібліотечних працівників районної бібліотеки для дорослих та бібліотеки для дітей.
  Увазі слухачів були представлені останні надходження нової літератури на тему: "Пізнай нове у бібліотеці: нові надходження літератури". Читачам пропонують звернути свою увагу на такі видання - твори художньої літератури, суспільно-політичної тематики, з історії України, літературознавчої та літератури для дітей.
  Звичайно, що метою даного заходу є ознайомлення бібліотечних працівників з потоком нової літератури, що надходить в книгозбірню для наступного рекламування популяризації нових видань, а також їх авторів серед читаючих користувачів бібліотеки. Також, даний захід є корисним і для тих, хто не часто відвідує бібліотеку, але має можливість полюбити книгу ще більше.

Щоб детальніше ознайомитись з новинками літератури перейдіть за цією адресою http://biblioteka-zolochiv.blogspot.com/p/blog-page_2936.html

Немає коментарів:

Дописати коментар