вівторок, 4 грудня 2018 р.

Золочівські фестини НАШІ 2018

З 30 листопада по 1 грудня у Золочеві проходили Золочівські фестини «НАШІ».  30 листопада   у фойє Золочівського районного Народного дому відбулася "Книжкова толока".
Жителі міста та району  мали змогу  придбати різні книги видавництв: Урбіно, Піраміда, Старого Лева, Апріорі, Свічадо, Терра інкогніта, Академія, А-БА-БА ГА-ЛА-МА-ГА.
Цього ж дня в читальній залі Золочівської районної бібліотеки відбувся  круглий стіл на тему: “Сучасна культура як важливий націєтворчий чинник та відповідь на виклики сьогодення” за участю гостей: Марії Чумарної, Ярослави Павличко, Катерини Немири, Наталії Матолінець, Анни Хоми, Наталії Гурницької, Богдана Кухти, книгознавця, волонтера Любові Хомчак, волонтера і журналістки Віри Олеш, мисткині Ольги Берези. Участь у круглому столі взяв участь перший заступник голови Золочівської райдержадміністрації Ігор Нижник.
В рамках фестин "НАШІ" в читальному залі Золочівської ЦРБ для працівників Золочівської ЦБС була організована зустріч з Ярославою Павличко, Наталею Гурницькою і Вірою Олеш, яка провела майстер - клас по хусткуванню.










Немає коментарів:

Дописати коментар