четвер, 3 жовтня 2019 р.

Літературне попурі у бібліотеці

      Щороку хвилююча мить чарівної осені приносить до Золочівської ЦРБ традиційне і довгоочікуване свято - Всеукраїнський день бібліотек. Свято бібліотекарів і тих, хто любить книги та читання.
    Літературне попурі "Що ми читаємо?" презентували для бібліотекарів з нагоди професійного свята студенти групи ІПЗ-2 Золочівського коледжу Національного університету"Львівська політехніка" (куратор Болюбаш Н. П., заступник директора з виховної роботи Курпіта Л. В.).
         Зустріч відбулася 2 жовтня у читальному залі Золочівської ЦРБ ім. І. Франка. Студенти представили створені ними відеопрезентації, декламували вірші, виконували пісні. Присутні здійснили віртуальну подорож, переглянувши відеоролик "8 унікальних бібліотек світу". 
          Даний захід був надзвичайно цікавим і пізнавальним. Він приніс молодим людям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці - нових користувачів!










      Для відвідувачів книгозбірні бібліотекарями було оформлено книжкові інсталяції "Безмежна криниця знань", "Час читати!" та книжкову виставку "Бібліотека для всіх і кожного".






Немає коментарів:

Дописати коментар