пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

Подаруй бібліотеці книгу

Книга завжди була, є і буде невід’ємною частиною нашого життя. Це й не дивно. Адже саме вона є найбільшою у світі скарбницею, безцінним джерелом знань, який зберігає в собі багатства усіх народів.
Напередодні #Міжнародного_дня_дарування_книг (International Book Giving Day) (International Book Giving Day) ( 14 лютого) Золочівська центральна районна бібліотека ім.І.Франка
запрошує вас, дорогі золочів’яни, долучитися до доброї справи та взяти участь в безстроковій акції «Подаруй бібліотеці книгу!»
І якщо у вас вдома є прочитані та незатребувані книги, ви можете подарувати їм друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки. Можливо, саме ваша книга стане комусь у пригоді: дасть пораду, стане гарним співрозмовником чи додасть гармонії у життя.
При нагоді, висловлюмо щиру подяку за подаровані минулоріч книги своїм читачам, а саме: Т. Гульоватій, О. Мартиняк, М. Петріці, З. Дубасу, В. Іваніцькому, Т. Криницькому, Н. Гупало, А. Пуківському та ін. Ми переконані, що ці книги обов’язково знайдуть свого читача і стануть важливою частиною бібліотечного фонду.
Чимало авторів дарують свої видання бібліотеці. Серед них: Л. Возницька-Разінкова, Т. Гудзяк, о. Ю. Юречко, В. Дідула, О. Кіс, Т. Тимхонова, К. Тихонова, Х. Присяжна. Красно дякуємо вам і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, адже читати книгу, подаровану автором, вдвічі приємніше.
Шановні золочів’яни, нам важлива ваша підтримка! Ми завжди раді кожному вашому візиту і твердо переконані: у навчанні, роботі, дозвіллі, саморозвитку та вдосконаленні ви варті найкращого!





Немає коментарів:

Дописати коментар