середу, 26 липня 2023 р.

Здоров'я як стиль життя

 25 липня 2023 року у Золочівській міські бібліотеці імені Івана Франка відбулась третя зустріч в межах проекту «Здоров’я, як стиль життя». Золочівська міська бібліотека разом з КНП "ЗОЛОЧІВСЬКА ЦРЛ" (Тарас Яцунський)Золочівський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (Оксана Борух)ГО «Золочівська спілка психологів» (Тереза Гевко) систематично проводять заходи з ознайомлення та інформування мешканців громади з основними принципами ведення здорового способу життя. Події проекту висвітлює інформаційний партнер «Наша українська справа» (Леся Горгота) .


На зустрічі головна медична сестра КНП "ЗОЛОЧІВСЬКА ЦРЛ" Світлана Рижій допомагала розібратися, яка різниця між першою медичною та першою домедичною допомогою. Які умови та порядок надання першої домедичної допомоги при невідкладних станах. Детально розглянули дії при порушенні прохідності верхніх дихальних шляхів - обструкція стороннім тілом, при підозрі на гострий мозковий інсульт, при підозрі на гострий інфаркт міокарда, при термічних опіках. Як стабілізувати коли в потерпілого є дихання але не має свідомості та як надати домедичну допомогу дорослим при раптовій зупинці кровообігу. Кожен бажаючий міг спробувати провести серцево-легеневу реанімацію.

Такі знання є вкрай необхідними, в теперішній час, для кожного мешканця країни в якій точиться війна.
Слідкуйте за оголошеннями і приходьте до Золочівської міської бібліотеки, щоб дізнатися як подбати про своє здоров’я та найти однодумців.








Немає коментарів:

Дописати коментар