четвер, 10 серпня 2023 р.

Здоров'я - як стиль життя

Активно та весело.

Саме так сьогодні Зололочівська міська бібліотека імені Івана Франка провела зустріч з тренерами Золочівського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Оксана Борух та Тетяною Черновою. Наші повсякденні клопоти, робота призводить до того, що ми мало рухаємося і що найгірше звикаємо до цього. Але… може бути і по іншому. Про це і розказали нам та нашим читачам запрошені гості.
Фізична активність та й зрештою будь-яка активність, що приносить задоволення – заняття йогою, активний спорт, прогулянки пішки, катання на велосипеді має безліч переваг. І завдяки зробленій на зустрічі руханці ми переконалися – активність – це хороше самопочуття, хороше самопочуття – це чудовий настрій, чудовий настрій – вчасно та добре виконана робота.
Дякуємо дівчатам за позитив. Це було дуже круто.
Нагадаємо, що ця зустріч відбувалася в межах проекту «Здоров’я, як стиль життя» де Золочівська міська бібліотека імені Івана Франка разом з КНП "ЗОЛОЧІВСЬКА ЦРЛ", Золочівський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», ГО «Золочівська спілка психологів» систематично проводять заходи з ознайомлення та інформування мешканців громади з основними принципами ведення здорового способу життя. Події проекту висвітлює інформаційний партнер «Наша українська справа».








Немає коментарів:

Дописати коментар