пʼятницю, 4 листопада 2011 р.

Золочівську центральну районну  бібіліотеку ім.І.Франка та Золочівський коледж - структурний підрозділ НУ "Львівська політехніка" - єднає давня і хороша співпраця.
3 листопада  бібліотека знову приймала гостей. Цього разу до нас завітали студенти групи РПЗ-1 Золочівського коледжу з викладачем  Сорокою Г.Р.   Зав.відділом обслуговування І.І.Джегур познайомила студентів  з структурними підрозділами бібліотеки, періодикою, новими надходженнями. Метою цього заходу було розкрити значення книг, друкованих засобів інформації у їхньому теперішньому житті та в майбутньому навчитись правильно видобувати з них потрібні знання, як і знаходити те, що необхідно найперше у навчанні, у практичному житті і, що дуже важливо , - для душі.







Присутні мали нагоду  прослухати літературно-музичну композицію "Наш славетний земляк Маркіян Шашкевич",яку підготували і провели бібліотекарі О.Кармазин і О.Замківська.

 





Велич Маркіяна Шашкевича ,його вклад удуховну культуру українського народу є безмірно великим , і ми нащадки маємо підтримувати, вивчати, берегти і пропагувати його творчість.












Немає коментарів:

Дописати коментар