пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Мистецьке рандеву з Галиною Міколяш

       
                                                        У кожної людини одна доля,
                                                       Одна у чистім полі є тополя,
                                                       В нічному небі світить одна зірка,
                                                       самотнє серце плаче, коли гірко...

   Душа переповнена любов'ю, добротою, щирістю, звертається до поезії і починає відтворювати цю красу. Таку красу  і любов до рідного краю, рідної природи, пронизливою любов'ю до України до дітей і Бога змальовує у своїх віршах Галина Міколяш - поетеса нашого краю. До глибини душі закохана в музику і пісню.  Сама є автором багатьох музично пісенних творів і їх виконавицею.  В її творчому доробку є диск однойменних пісень, записаний із продюсером проекту  Віктором Гембарою.
   1 березня в читальному залі Золочівської районної бібліотеки ім.І.Франка  відбулось мистецьке рандеву "Пісня - це її життя, вірші - це її душа" з поетесою, заслуженою артисткою естрадного мистецтва України Галиною Міколяш, присвячене виходу її першої збірки поезій та пісень "Одна доля". Головними слухачами стали студенти Золочівського коледжу (куратори І.Ю.Олійник, В.Я. Михайлів, Т.Ю.Хмеляр)  і користувачі бібліотеки.
      Працівники відділу обслуговування презентували нововидану книгу, поділилися роздумами про творчість поетеси, читали вірші. Приємною окрасою зустрічі було авторське виконання пісень та поезій.Рандеву пройшло у надзвичайно  дружній,  щирій атмосфері. 








.
   Наприкінці зустрічі авторка власноруч підписала і подарувала для читачів бібліотеки декілька своїх збірок та дисків пісень.

Немає коментарів:

Дописати коментар