вівторок, 12 листопада 2019 р.

Життя після конфлікту

      Золочівська ЦРБ ім. І. Франка  долучилася до написання  та впровадження проекту "Життя після конфлікту: підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей", який реалізовується Міжнародною організацію  з міграції  в Україні (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Партнери проекту:
       Золочівська центральна районна бібліотека ім. І. Франка, військова частина А 5262, військова частина 3080, військова частина 3007, Золочівський районний військовий комісаріат, Управління соціального захисту населення Золочівської  райдержадміністрації, місцеві органи влади, релігійні громади м. Золочева та району, ветеранські організації, меценати.
    У Золочеві був створений  туристичний клуб "Ветеран",  у якому ветерани та інші представники громади зможуть віднайти себе та брати активну участь  у житті міста та суспільства в цілому.
    10 листопада 2019 року   в рамках проекту у парковій зоні біля Золочівської ЦРБ ім. І. Франка відбулися майстер-класи по виготовленню квітів з гофрованого паперу, плетіння осінніх вінків та фейс-арт . (Модератори  А. Костюк, О. Воронюк.)
   























 Продовжилось свято  у приміщенні бібліотеки, де працівники відділу обслуговування   до Дня української писемності та мови провели  мовний калейдоскоп   "Свято українського слова" .


 



  Все  дійство відображалося  в незабутній осінній фотосесії.

Немає коментарів:

Дописати коментар