пʼятницю, 23 липня 2021 р.

 Друзі, сьогодні у рубриці #Ті_що_живуть_на_полицях, книга Лолли А. Екерстрьом «ЛАҐОМ». Шведські секрети щасливого життя!

Ця книга для людей, які цікавляться іншими культурами. Вона про психологію шведів, про те, як треба міняти життя, щоб дбайливо витрачати природні ресурси, мінімально впливати на природу і отримувати задоволення від життя.

Lagom – це спосіб життя у Швеції, який сприяє гармонії. Головний принцип lagom – досить. Це стосується всього: від кількості спецій у їжі і кількості меблів у вашому будинку до вашого особистого простору в громадському транспорті, літаку і так далі.

Швеція живе в усіх аспектах помірковано. Це стосується їжі і свят, здоров'я і щастя, краси і моди, роботи і відпочинку, бізнесу і фінансів, природи та її використання. Мова не про те, щоб мати занадто мало або занадто багато, а про те, щоб шляхом прийняття оптимальних рішень отримувати задоволення від свого життя. Це їхній спосіб бути щасливими. І він чудово працює: згідно з опитуваннями, Швеція – одна з найщасливіших країн у світі.

Lagom – це баланс між інтересами особистості та відповідальністю перед суспільством.



Нехай ця дивовижна книжка допоможе вам внести бодай незначні, проте важливі зміни у своє повсякденне життя, щоб воно стало повнішим та більш щасливим!

Чекаємо на вас у Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка!

#Ті_що_живуть_на_полицях,#zolochiv_library

Немає коментарів:

Дописати коментар