пʼятницю, 26 серпня 2022 р.

 Колектив Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка щиро вітає з 89-річним ювілеєм краєзнавця, користувача бібліотеки, цікавого співрозмовника, порадника ФЕДОРА ПАВЛОВИЧА КРІЛЯ.

Шановний Федір Павлович, доля подарувала Вам активне, багате і цікаве життя. За Вашими плечима славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці, багатолітнього досвіду на посадах у державних та громадських установах Золочівського району.
Нам надзвичайно приємно усвідомлювати, що свій ювілей Ви зустрічаєте сповненим енергії та нових задумів. Дозвольте побажати у день Вашого народження міцного здоров'я, міцності духу і наснаги для здійснення усього задуманого!
P. S. У творчому доробку Федора Кріля - збірка матеріалів і документів "ГЕРОЇНІ ВИЗВОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ. ЗОЛОЧІВЩИНА 1940-1950 рр." (2002), розвідка з історії с. Словіта "СЛОВІТА: короткий історичний нарис" (2013), збірка новел та оповідань "ДУША ГОЛУБКИ БІЛОЇ" (2014), численні замітки у місцевій пресі. Вони займають почесне місце у краєзнавчому фонді Золочівської міської бібліотеки ім. І. Франка, до них неодноразово звертаються користувачі.
Більше про дані видання Федора Павловича писали на краєзнавчому блозі ▶️ https://zolocyiv-kraj.blogspot.com/search/label/Кріль%20Федір
Тримаймося ❗️ Вірмо в Збройні Сили України 💙💛 та щоденною сумлінною працею наближаймо перемогу 🇺🇦



Немає коментарів:

Дописати коментар