середу, 21 грудня 2022 р.

Майстер-клас по виготовленню новорічного підсвічника

 Зовсім небагато часу залишилося до настання Нового 2023 року. Усім нам хочеться , щоб новий рік приніс нам мир та перемогу. Усім нам хочеться спокою та мирного неба. А ще щоб в будинку панував новорічний дух!

Найпростіший і ефективний спосіб – запалити мерехтливу свічку, яка створить таємничу атмосферу і подарує чарівний настрій. У полум'ї свічки поступово зникають всі проблеми і турботи, а на зміну їм приходить очікування дива. А де свічки, там і підсвічники, які легко зробити самостійно.
20 грудня в Золочівській міській бібліотеці ім. І. Франка для користувачів бібліотеки, внутрішньо-переміщених осіб та молоді з Міжнародної організації «Людина в біді» відбувся майстер-клас по виготовленню новорічного підсвічника з природніх матеріалів, який провела волонтерка, добрий друг бібліотеки Оля Воронюк. Допомагали їй у цьому бібліотекарі міської бібліотеки та працівники НПП «Північне Поділля».
Учасники майстер-класу на кільце-основу за допомогою клейового пістолета приклеювали шишки, горішки, жолуді і невеликі ялинкові прикраси, виріб покривали сріблястою фарбою…
Яскраві мерехтливі вогники свічок створюють чарівну атмосферу і допомагають перенестися в зимову казку. А від свічників зроблених своїми руками віє теплом і затишком.

























Немає коментарів:

Дописати коментар