неділю, 8 травня 2016 р.

Уклін і шана матерям


Воно приходить до нас щороку, сонцесяйне, заквітчане і дуже щире – Свято Матері. Приходить у другу неділю травня, коли сонце своїм промінням зігріває весняну землю, коли природа оживає і дарує свої неповторні барви. Все це нагадує, що настав час привітати найдорожчу людину у світі – матусю. Не треба приховувати в цей день добрих слів, не треба соромитися чистих сліз вдячності. Треба зібрати їх у щирий віночок подяки нашим матерям.

Любі жінки, колеги, матері, хай цього світлого недільного дня радістю і щастям по вінця наповняться ваші оселі й серця, щоб не залишилося в них місця на жодні жалі і тривоги.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, достатку та любові, а ще - сил та бадьорості духу і нелегкому і почесному покликанні - бути Мамою!

До Дня матері у читальному залі ЦРБ відбулись літературні посиденьки " І слово, і пісня, мамо, тобі", на які були запрошені вихователі дитячої установи №2" Вишенька" . Це один з найтепліших, найдушевніших заходів цього року.
Вихователі розповіли про маловідомі традиції святкування свята, а бібліотекарі - про літературу, яка розкриває зміст свята – цього дня вшановуємо Матір Божу, Матір землю, матір жінку. Запропонований перегляд літератури з даної теми зацікавив вихователів, література буде використовуватися у роботі дошкільного закладу.
Учасники у дружній, невимушеній обстановці ділилися задушевними спогадами з дитинства, розглядали фото, переглядали відеоролики «Рідна мати моя», «Мамина черешня», «Пісня про матір» та ін., жваво дискотували. Особливістю зустрічі було написання спільної молитви-листа за найрідніших, найдорожчих людей - матерів. На завершення свята працівники бібліотеки частували гостей запашним чаєм та солодощами. Отримавши справжню насолоду від почутого і побаченого гості запропонували продовжувати співпрацю між двома колективами і надалі організовувати такі зустрічі, започаткувавши клуб "Зустрічі без прощання" .
День матері - глибоко родинне свято, й хотілося б, щоб воно було у кожній оселі, у кожному серці.
/Files/images/do_dnya_mater/IMG_0906.JPG /Files/images/do_dnya_mater/IMG_0910.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар