середу, 1 червня 2016 р.

Міжнародний день захисту дітей


 Кожна людина - завжди чиясь дитина.
                                       П. Бомарше


      Щороку 1 червня, в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Дитинство - чудова пора сподівань та здійснення мрій.
      Сьогодні - перший день літа. А літо - пора канікул і розваг!
  Золочівська ЦРБ гостинно відчинила свої двері для дітей Підгороднянської початкової загальноосвітньої школи І ступеня, які завітали сюди разом із своїми класоводами Г.В.Капітанець, О.П.Демків та О.Я.Титарчук. Для малечі була проведена експрес-екскурсія бібліотекою і година спілкування, присвячена Всесвітньому дню захисту дитини.
   Дітлахи із задоволенням розглядали виставку учнівських творчих робіт "Бажання творити диво", яка оформлена у читальному залі до  свята. 





   У читальному залі   діє тематична виставка "Всі ми родом з дитинства", матеріали якої розкривають історію виникнення і значення Міжнародного дня захисту дітей. А цей день - це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленими справами і в майбутньому стали хорошими людьми і громадянами своєї країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар