вівторок, 7 червня 2016 р.

Презентація поетичної творчості Левка Воловця

       Зустріч з художнім словом - це завжди неповторність.  Творення  ж поетичного слова - як політ вільного птаха безкраїми  просторами незвіданої людської думки. Бо душа поета - як політ безмежністю, політ співучої  душі, політ сокола просторами рідного поля, рідного краю... І ти вже усвідомлюєш, що це все - твоє, що без цього ти просто  не можеш жити...  Не можеш не писати...  Ти виливаєш своє  єство на папір,  бо без цього ти просто не можеш.
     "Поезія - і поклик, і дорога" - під такою назвою 5 червня 2016 року в читальному залі Золочівської центральної районної бібліотеки ім. Івана Франка відбулася презентація книг Левка Воловця - зустріч шанувальників поетичного слова з поетом, літератором, людиною, чиї літературознавчі твори відомі по всій Україні, чиї численні вірші вже покладені на музику, людиною, яка є нашим земляком (виходцем з Великої Вільнаниці, що на Золочівщині), людиною  добре відомою і шанованою на землі Кам'янки-Бузької.
     Цього дня тут зібралися люди, які люблять красне писемство, люблять поезію, люблять і знають цього поета, дорогі й близькі люди,  шанувальники, друзі, земляки.
      У цей день, як звичайно, всього було досить - добрих і піднесених емоцій, захоплення, палких промов, побажань і просто доброго настрою. Всього того, чого нам усім так бракує повсякчас у повсякденних клопотах і метушні, де якоюсь непомітною стає сама людина. 





Cвого земляка прибули привітати представники громади села Велика Вільшаниця, очільником якої була Ганна Сорока.
   Великовільшанівці прибули не просто так, а з короваєм та музичним вітанням.




 





 



Центральній районній бібліотеці Л.Воловець подарував свої літературні збірки, які можна переглянути всім бажаючим.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар