четвер, 7 липня 2016 р.

Майстер-клас по Skype

На теперішній час Золочівська центральна районна бібліотека ім.І.Франка стає справжнім мистецьким майданчиком. Наша бібліотека вже має досвід у проведенні майстер-класів з бісероплетіння, ліплення з глини. Сучасні бібліотеки роблять крок вперед в організації подібних майстерень використовуючи ІТ-технології.

Золочівська ЦРБ запропонувала користувачам стати учасниками скайп-зв'язку з львівською майстринею Оксаною Гнатів, яка займається виготовленням виробів з полімерної глини. Майстриня розповіла: що таке полімерна глина, де її можна купити, показала інструменти та фурнітуру, які використовуються при створенні виробів. Покроково розповідала про кожен етап процесу роботи: від шматка глини до готової прикраси. Продемонструвала різноманітні готові вироби.

/Files/images/pol/IMG_1595.JPG

/Files/images/pol/IMG_1591.JPG /Files/images/pol/IMG_1594.JPG

/Files/images/pol/IMG_1614.JPG
/Files/images/pol/IMG_1608.JPG

Такий нетрадиційний спосіб проведення майстер-класів дуже сподобався користувачам. Скайп- зв'язок у бібліотеці дійсно єднає людей і стирає кілометри відстані.

Зустріч вдалася, дискусія ще довго тривала. Учасники роздивлялися передані майстринею готові вироби, приміряли, захоплювались.

На черзі зустрічі з іншими майстрами. Просимо висловлювати свої побажання та пропозиції на електронною адресу нашої пошти: Zolochiv-rcbs@ukr.net.

Немає коментарів:

Дописати коментар