пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Тарас Шевченко - символ національної єдності

           Уже для багатьох поколінь українців - і не тільки українців - Шевченко означає так багато, що сама собою створюється ілюзія, ніби ми все про нього знаємо, все в ньому розуміємо, і він завжди з нами, в нас. Та це лише ілюзія. Шевченко як явище й вічне - невичерпний і нескінчений. Волею історії він ототожнений з Україною і разом з її буттям продовжується  нею, вбираючи в себе нові дні і новий досвід народу, відзиваючись на нові долі й думи, стаючи до нових скрижалів долі. Він росте й розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення. Ми на вічнім шляху до Шевченка...
        З нагоди вшанування пам'яті Т.Г.Шевченка 9 березня 2017 року у Навчальному центрі Національної гвардії України відбувся літературно-мистецький портрет " Шевченко - символ національної єдності", який провели бібліртекарі Золочівської ЦРБ ім.І. Франка  Інна Джегур, Оксана Кармазин, Віра Шафранська, Світлана Мацюк. Із вступним словом до військовослужбовців звернулася бібліотекар Навчального центру Лариса Данилюк.
         Глядачі із  захопленням слухали поезії та уривки з поем Великого Кобзаря. Дійство доповнювалося переглядом фрагментів відеофільмів.






Немає коментарів:

Дописати коментар