середу, 21 лютого 2018 р.

День пам'яті Небесної Сотні

        20 лютого 2018 року у читальній залі районної бібліотеки відбувся районний молодіжний захід «Герої нашого часу» в пам'ять про Героїв Небесної Сотні. Захід організовано відділом організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О. Марусин, Г. Чекайло), спільно з Золочівською ЦРБ ім.І.Франка, ведучою заходу була зав. відділу обслуговування ЦРБ І.Джегур . В рамках виконання районної програми «Молодь Золочівщини». У заході взяли участь керівництво районної державної адміністрації та районної ради. Розпочався захід із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.
    Основним меседжем зустрічі були розповіді-спогади запрошених медиків А.Мокринського і Т.Попадюка, які рятували життя громадянам на Майдані у Києві у часи Революції Гідності. 
   Студенти Золочівського коледжу НУ «Львівська політехніка» і учні Золочівського економічного ліцею продекламувала вірші, присвячені Героям Небесної Сотні. У присутніх викликала смуток у серцях та сльози на обличчі пісня виконана акапельно Олегом Габрієлем «Мамо не плач». Про вбитого молодого хлопця, котрий вже ніколи не повернеться до свого дому, до своєї матері.
   В читальній залі, де проходила зустріч, оформлено патріотичну викладку "Небесній Сотні шана і молитва".



\







Немає коментарів:

Дописати коментар