середу, 15 січня 2020 р.

Вертепне дійство

      Христос Рождається! Одна лиш фраза, але яка дивовижна сила, яке безмежжя почуттів,  мрій і дум, яка глибина змісту і суті цього сокровенного Таїнства закладені в ній! Кожного разу, коли наближаються Різдвяні свята, наші серця сповнюються великою радістю, якимось особливим настроєм, передчуттям чогось бентежного, хвилюючого, таємничого.
       Це величне свято є початком життя Ісуса Христа серед людей і для людей, початком нової віри, надії та любові. Різдво є саме те джерело сили, з якого черпаємо особисту духовну наснагу, - чим більше людей отримують свіжої сили від Вифлеємської зірки, тим легше буде долати земні труднощі і людські перепони. Хай сяє нам Різдвяна зірка і торкає своїм промінням кожного, хто шукає її благословення!
      14 січня 2020 року до госпіталю  військової частини 3080 завітав молодіжний вертеп церкви Різдва Пресвятої Богородиці, який організувала бібліотекар юнацької кафедри Віра Шафранська, що веде просвітницьку роботу з молоддю при храмі.
      Колядники представники вертепне дійство "Різдво радість нам дарує!", вітали усіх з Старим Новим роком!
     Військовослужбовці із захопленням слухали колядки, віншування та жарти, всі разом колядували.
     Для учасників вертепу це була не тільки чудова нагода представити численній публіці свою працю кількох  тижнів репетицій, але найголовніше - донести радісну новину про новонародженого Спасителя для парпфіян церкви та військових в/ч 3080.












Немає коментарів:

Дописати коментар