суботу, 25 січня 2020 р.

Презентація екокниги

     24 січня 2020 року у Золочівській ЦРБ  ім. І. Франка відбулася неймовірна подія, Лора Підгірна - відома українська письменниця з Кам'янця-Подільського презентувала книгу для дітей  видавництва "Видавнича група "КМ-Букс"  Зої Такер та Зої Персіко під назвою "Ґрета і гіганти". Книга про те, як важливо берегти природу, про екопроблеми нашого часу. Дитяча книга, яку варто прочитати кожному дорослому.








   Під час презентації обговорювали актуальну проблему сьогодення - накопичення побутових відходів та поводження із ними. Також, йшлося про кроки, які робляться у Золочеві для виховання навичок екокультури місцевих жителів ( модератори: Юрій Галай "Школа Лідерства", Володимир Костюк  НСОУ " Пласт"  станиця Золочів).
     Найменші учасники з захопленням слухали презентацію  книги "Ґрета і гіганти", яку так майстерно провела Лора Підгірна. А під час майстер-класу кожен охочий мав можливість спробувати себе у ролі  письменника  книги під керівництвом справжньої літераторки.












    Екоосвітяни НПП "Північне Поділля" також взяли участь у презентаційному заході.
    Подарована книга видавництва  "КМ-Букс"  Зої Такер та Зої Персіко  "Ґрета і гіганти" буде передана до Золочівської районної бібліотеки для дітей.
    Чудова  книга, чудова презентація, чудові модератори, чудова письменниця, чудовий настрій!





    

Немає коментарів:

Дописати коментар