пʼятницю, 23 жовтня 2020 р.

Виставка одного автора: «Літературні вітражі В. Лиса»

 Володимир Лис - відомий український журналіст, прозаїк і драматург.  Його називають спражнім народним письменником, у якого міцно переплетені історія і сучасність. Він є володарем численних літературних премій, серед яких титул "Золотий письменник України; багаторазовим призером "Коронація слова", автором уже легендарного "Століття Якова - "Найкращого роману десятиріччя", що ліг в основу однієї з найбіль успішних екранізацій останніх років. Перелік його нагород вражає! А його літературна майстерня може похизуватися творами різних жанрів.  І головне - з кожним новим романом захоплює читачів, а його талант розкривається з іншого боку. 


Сьогодні Володимир Лис – лауреат численних літературних конкурсів і входить у ТОП-100 найвпливовіших людей Волині. Він працював журналістом у районних газетах Волині, Хмельниччини, Херсонщини, Рівненщини, та часто відзначає суттєвий вплив такого досвіду на свою творчість.

 Людські історії, про які доводилося дізнаватися в процесі журналістської діяльності, дали поштовх до багатьох сюжетних ліній у творах Лиса. Доля навіть одного його персонажа може містити кілька подій, що насправді відбулися в долях різних людей. Іноді це викликає відчуття надмірної концентрації несподіванок на сторінку тексту, такого собі «серіального» пафосу, а водночас викликає цікавість до з’ясування деталей, що лягли в основу сюжетів.
     Недарма книги Володимира Лиса так зацікавили читачів, адже його справедливо вважають заслуженим письменником нашої держави.




    До вашої уваги, шановні користувачі, у Золочівській ЦРБ ім. І. Франка  діє виставка одного автора "Літературні вітражі Володимира Лиса".



    Якщо ви шукаєте цікаву книгу сповнену мелодраматизму, що поєднується з колоритним зображенням народного життя, реаліями минулого і сьогодення, кохання, відчайдушних вчинків, дивовижних збігів, знахідок, розчарувань, тривог і надій то обов’язково ознайомтеся з творчим доробком Володимира Лиса.




Немає коментарів:

Дописати коментар