середу, 7 жовтня 2020 р.

Осіння веселка хризантем

    Осінь особлива - золота пора року, є за що її любити. Сад продовжує жити своїм життям восени і саме в осінні місяці він вимальовує неповторну різнобарвну яскраву палітру кольорів на садових деревах, кущах, квітах. Дивовижна краса природи налаштовує нас на особливий ліричний настрій. 

   І знову розцвічуються різними барвами крони дерев... На ще зеленому тлі дедалі більше зявляється яскравих жовтих, червоних, пурпурових дотиків пензля майстерного митця - Осені. А ще вона змалювала людям на втіху і  спогад про рік, що минає, яскраву картину фарбами квітучих хризантем, без яких неможливо уявити собі цю пору року.

  Їхній пряний аромат змішується з запахом прив'ялого листя і це трохи  сумне поєднання ароматів так само характерне для осені, як і пронизливо синє  глибоке небо.      

                        





           





7  жовтня 2020 року у читальному залі Золочівської ЦРБ ім. І.Франка  відбулося чергове засідання клубу "Мальви", що діє при бібліотеці.

Тож, не баріться! Ваші квіти потребують догляду, а ми маємо цікаві та корисні  журнали, книги з доречними порадами для квітникарів!

А якщо прагнете живого спілкування з однодумцями - запрошуємо долучитися до клубу "Мальви". 

                     




Немає коментарів:

Дописати коментар