пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Biblio_цікавинки

Друзі, розпочинаємо нову рубрику #Biblio_цікавинки..

Цього разу аж дві книги для любителів котів… 🐱🐈
Так, так - наших домашніх улюбленців котів та кішечок. Бовен Джеймс «Вуличний кіт на ім’я Боб» та Пол Гелліко «Томасина»
Звісно, багато з вас люблять котів🐈, але рудих котів 🐱люблять все ж сильніше… Власне, саме про рудих котів ці книги.

Бовен Джеймс "Вуличний кіт на ім’я Боб"
Це історія про дружбу, любов і відданість, і про те, як нам іноді трапляються маленькі знаки долі, що кардинально можуть змінити нам життя, – ми просто повинні навчитися їх розпізнавати.
Одного дня рудий кіт Боб вирішує жити разом з Джеймсом, саме кіт Боб, а не навпаки. Як би не хотів спекатись від свого нав'язливого "улюбленця" Джеймс - йому нічого не вдавалось. Трохи згодом він усвідомлює, що цей кіт не такий вже й жахливий... Життя підкидує їм купу пригод і випробувань, які вони з гордістю проходять...
Турбота і піклування про кота допомагають Джеймсу змінити роботу, остаточно вилікуватися, налагодити стосунки з батьками.
Джеймсу майстерно вдалося передати свій внутрішній стан і переживання, що допомагає читачеві краще зрозуміти як він докотився до такого життя і як йому вдалося піднятися і більше не падати.
Тому запасайтесь теплою кавою і ковдрою і вмощуйтесь якомога зручніше з книгою, адже байдужим ви до неї ні в якому випадку не залишитесь.

Пол Гелліко «Томасина»
Ця книжка про те, як важко жити і маленькій, і дорослій людині без доброти і співчуття, а також про любов і вірність. Тільки любов здатна сотворити чудо, чиста, щира любов, яка може перемогти навіть смерть.
У книзі Пол Гелліко покидає комфортну зону реальності та вирушає у світ фантастичних пригод, повіданих нам незрівняною Томасиною – так звати руду кішку дівчинки Мері-Руа. Позбавлена життя (приспана батьком дівчинки Ендрю Мак-Дьюї, місцевим лікарем-ветеринаром) та воскрешень Рудою відьмою з Глену, Томасина стає Таліною і отримує здатність простежити свій родовід аж до єгипетського божества…


Читайте разом із 
Золочівська центральна районна бібліотека ім.І.Франка
, читайте зі своїми домашніми улюбленцями🐈🐱!



Немає коментарів:

Дописати коментар