пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

День нашої гідності

     День Гідності та Свободи - свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій - Помаранчевої (2004) та Революції Гідності (2013).
    Це свято встановлене з метою збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття. Це день, коли ми думаємо про майбутнє, але водночас пам'ятаємо про тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє.
    Люди, які ціною власного життя змінили історію України, активісти, що полягли на Майдані, були з різних куточків України, різних національностей, різного віку й віросповідання, різних професій. Але їх назавжди об'єднали любов до України та прагнення змінити життя кожного українця на краще.
      У читальному залі Золочівської центральної районної бібліотеки відбувся вечір гідності: "День нашої гордості і смутку"  для студентів Золочівського коле джу групи ПТ - 1 і ОБ - 1 (викладачі М. П.Бень і Г.Р. Сорока).
       Знайомство з бібліотекою для першокурсників розпочалося з екскурсії. З перших кроків книгозбірнею студенти поринули в безмежний та захоплюючий світ сучасної бібліотеки. Яскраві книжкові виставки, цікава розповідь, перегляд відеоматеріалів - все це неабияк вразило й зацікавило екскурсантів. 
     Такі заходи покликані виховувати молоде покоління в дусі патріотизму і національної ідентичності, те покоління, яке здатне буде продовжувати справу теперішніх патріотів рідної землі у майбутньому. 








Немає коментарів:

Дописати коментар