середу, 14 червня 2017 р.

Бібліотека під відкритим небом

     Бажаєте з користю, з задоволенням і просто приємно провести свій вільний час? Звертайтесь до нас! Читати корисно! Читати престижно! Читати завжди модно!
    З таким закликом бібліотекарі Золочівської центральної районної бібліотеки ім. І.Франка звернулися до мешканців міста й розпочали цьогорічну літню акцію: "Бібліотека під відкритим небом" в центральній частині міста Золочева.
     Привернути увагу до книги, друкованого слова, цікавої і корисної інформації - ось мета акції, яку вже вкотре в літній період проводить районна книгозбірня для мешканців міста і району, які хочуть провести приємно і змістовно свій вільний час. Цього року для Вас - лише краща література, яка міститься у фондах бібліотеки, обмін цікавою інформацією і літературою, дискусії на найрізноманітніші теми і просто живе, невимушене спілкування.
     Дорогі наші користувачі й шанувальники! Ви можете принести із собою книги із своїх домашніх бібліотечок і поділитися ними з мешканцями міста, якщо якась книга із певних причини втратила для Вас колишній інтерес. Натомість вона може бути корисною і навіть дуже цінною для іншої людини.
   Шановні мешканці нашого міста і району! Ми будемо раді зустрітися з вами кожної середи або четверга (залежно від погоди) в центральній частині міста у її відпочинковій зоні і ділитися з вами лише кращим, що у нас є, і це, безумовно, - книга!




Немає коментарів:

Дописати коментар