четвер, 30 листопада 2017 р.

До 295-річчя філософа


Мандри  були його життям. Вимірявши і пізнавши сутність власної натури, озброївшись Біблією, знаннями, досвідом і простим щирим словом, пішов філософ у світ. Його віра була непохитною, надія - безмежною, мета - благородною. Він ніс із собою істину про людину, її життя і призначення, про досягнення справжнього щастя через самопізнання і самовдосконалення, непримиренність у боротьбі зі злом та плекання паростків добра у власному серці.


3 грудня 2017 року виповнюється 295 років від дня народження Григорія Сковороди - українського просвітителя, філософа, гуманіста,  поета, педагога кінця ХVIII ст. Хто торкався його творчої спадщини, той був задивлений і зачудований його всемогутнім  людським розумом.
До цієї дати 29 листопада був проведений літературний калейдоскоп "Мандрівка у пошуках істини довжиною в життя" для студентів групи "Право-1" Золочівського коледжу"(Викладач - Богуш О.М.)


Присутні "подорожували" сторінками біографії мислителя, поринули у таємниці його філософським праць, байок, поезій , висловлювань та цитат. Ознайомились з виставкою-портретом  "Г.Сковорода - великий українець".



 Гості бібліотеки з цікавістю переглянули фільм " Григорій Скорода" із серії "Великі українці".





                         Традиційно для першокурсників була проведена екскурсія бібліотекою.
              Проведення заходу згуртувало й об'єднало гостей бібліотеки навколо унікальної особистості Григорія Сковороди.
                          Нехай світлою і невмирущою буде пам'ять великого філософа України!

Немає коментарів:

Дописати коментар