четвер, 8 лютого 2018 р.

Зустріч з Олегом Рибчинським

8 лютого 2018 року в читальному залі Золочівської ЦРБ ім.Франка відбулася зустріч з Олегом Рибчинським .  Презентувалась творчість  сучасного львівського письменника для працівників Золочівської ЦБС та користувачів бібліотеки.
 Автор книг "Чорні морелі" , " Солодкий гріх, або анатомія зради" , "Через пекло до раю" - практикуючий лікар, наділений талантом письменництва. Вміє захопити читача з першої сторінки, заінтиригувати  та тримати в напрузі аж до кінця твору .
Розпочала зустріч  зав.відділом обслуговування Інна Джегур, яка представила шановного гостя та надала йому слово.  Бібліотекар відділу обслуговування Віра Шафранська зачитала філософські  уривки з останньої  книги "Через пекло до раю", які б мали зацікавити майбутніх читачів.
Цікава розповідь Олега Рибчинського  переросла у жвавий діалог з присутніми . Ніхто не залишився байдужим. А кульмінацією зустрічі стали автограф - та фотосесія автора з шанувальниками.

Щиро дякуємо Олегу Рибчинському за цікаву, душевну розмову та сподіваємось на нові зустрічі в стінах районної бібліотеки.



















Немає коментарів:

Дописати коментар