вівторок, 7 серпня 2018 р.

Краєзнавча бібліотека у с.Скнилові


       04.08.2018р. зав. відділу обслуговування Золочівської ЦРБ - І. Джегур  разом з командою Unicorn відвідали краєзнавчу бібліотеку Анатолія Недільського у с.Скнилові ( Бортківська сільська рада ) Золочівського району. 



       Загальний бібліотечний фонд складає понад 20 тисяч книг та періодики. Є два конференц-зали, читальний зал, зал для презентацій та творчих дискусій, виставкові зали, для дітей - басейн, дитячий майданчик, літня сцена, два музеї: краєзнавчо-літературний та музей галицької родини, три кімнати готельного типу. 
    Анатолій Недільський наш земляк, уродженець с. Скнилова, журналіст, бібліограф, директор львівської книгарні "Рідкісна книга."
      У той день відбулася презентація другого випуску "Альманаху" бібліофілів, упорядник Євген Пшеничний. В Україні впродовж тривалого часу не існувало видання бібліофільського напрямку. З ініціативи Євгена Пшеничного в Дрогобичі було розпочато видання нового бібліофільського альманаху. Видання виконано на зразковому професійному поліграфічному рівні. 


         На зустрічі багато говорилось про книжкову культуру України, про красу, привабливість, секрети української книжки, про книголюбів і бібліофілів, про екслібристів, книгознавців, про ілюстрації, про дане видання, яке може гідно представляти книжкову культуру на світовій арені. 
     Описати усю красу цього комплексу просто нереально, це потрібно побачити своїми очима.

  













Немає коментарів:

Дописати коментар