четвер, 14 жовтня 2021 р.

Творча зустріч з Людмилою Когут

 Сьогодні, 13 жовтня в читальній залі Золочівської міської бібліотеки відбулася творча зустріч з відомою українською письменницею Людмилою Когут, на якій вона презентувала свою творчість і нову книгу "А сонце сходить щодня". Це вже друга зустріч у письменницею у Золочеві (перша відбулася у 2019 році, презентувалась книга «Чічка»). Незмінним ініціатором зустрічі була  відома золочів’янка, книголюб, пристрасна читачка, авторка збірки «У світі книг» -  Галина Новосад.

Розпочала зустріч завідувачка сектору обслуговування – Інна Джегур.

Пані Людмила  зачитала поезією  Ганни Чубач  «Ідуть дощі», адже ці поетичні рядки підкреслюють певний період з життєвих історій її героїв.

Під час зустрічі авторка розповідала про свої перші кроки у літературі, події, що змусили взятися за перо,  про творчі плани на майбутнє.

Людмила Когут - автор багатьох книг про жіночу долю. А саме, " Країна розбитих сердець" , " Пов'язані любов'ю", "Якби все почати заново", "Мудрі жінки", "Свої... Чужі...", «Чічка», « Сага про…».

Нова книга «А сонце сходить щодня», що вийшла у видавництві Український пріоритет, також належить до видавничої серії «Душа жіноча». Книга є збіркою чотирьох повістей і одного оповідання у яких читач побачить різні жіночі  долі, тему заробітчанства та еміграції, життєві випробовування та щире кохання.

Щиро вдячні Людмилі Сергіївні, за теплу зустріч, незабутні емоції та переживання.

Читайте книги Людмили Когут! Читайте разом з нами!














Немає коментарів:

Дописати коментар