суботу, 8 жовтня 2022 р.

Майстер-клас з декупажу

Декупаж (від фр. decouper вирізати з паперу) – це свого роду аплікація, головна перевага якої полягає в тому, що зробити її можна на абсолютно будь-якій поверхні. Об'єктами декупажу можуть бути як меблі та побутова техніка, так і пляшки, вази, рамочки для фотографій та ін..

7  жовтня в читальному залі міської бібліотеки м. Золочева пройшов цікавий майстер-клас в техніці декупажу по склу, який провела мисткиня, волонтерка, добрий друг бібліотеки Оля Воронюк.

Мисткиня розповіла, що ця цікава техніка відкриває широке поле для фантазій. Прикрашені, оригінальні речі з декупажу підійдуть до будь-якого інтер'єру, стануть гарним подарунком,а їхнє виготовлення принесе задоволення.

Суть техніки декупажу, як зазначила майстриня, полягає в тому, що на поверхню предмета наклеюється вирізане з тонкого паперу зображення, яке потім покривається лаком, в результаті створюється ілюзія розпису.


Заняття декупажем творче і захоплююче! Учасники не просто приємно провели час, а й створили неповторні гарні речі, що прикрасять будь яку домівку. 


Дякуємо за чудовий майстер-клас Ользі Воронюк.

Світдини Андрія Доброносова.


Слідкуйте за бібліотечними анонсами, вже незабаром буде новий майстер клас. 

























Немає коментарів:

Дописати коментар