пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

 Вже близько трьох років на території Золочівської громади реалізується проект «Крила. Залучені: шлях до зростання та економічної безпеки». Його мета покращити економічне благополуччя жінок Львова, Жовтанецької, Кам’янка-Буської, Золочівської, Зимноводівської громад Львівської області. Лише в Золочівській громаді 80 жінок скористалися нагодою і пройшли тренінги та навчання, щоб підвищити впевненість та здобути елементарні навички пошуку роботи або ж для ведення бізнесу. Проект впроваджується організацією Пакт та БО «Фонд Горіховий дім» за підтримки уряду Канади. Саме цей проект допомагає жінкам повірити у себе, розкрити свій потенціал, знайти роботу та відкрити власну справу.


16 лютого, у приміщенні Золочівської міської бібліотеки імені Івана Франка, зібралися випускниці проекту та запрошені гості на теплу зустріч. Одна з учасниць команди проекту Христина Горна розповіла про «Фонд Горіховий дім». Наталя Маркевич, координатор проекту в Золочівській міській громаді презентувала сам проект «Крила», для тих, хто планує взяти участь у проекті. Згодом до зустрічі долучилися Олександр та Василина Моткалюк тренери та фахівці з міжособистісної взаємодії. Тема лекції «Як формувати стійкі та якісні відносини у різних сферах вашого життя». Аудиторія дізналася як навчитися слухати, яка різниця між жіночим та чоловічим сприйняттям, як різні типи людей спілкуються. Та зрештою, як використовувати свої сильні та слабкі сторони при комунікації. Отримані знання можна застосовувати як при приватному спілкуванні так і при взаємодії з клієнтами для тих хто вже впровадив свій бізнес.
Тому користуючись нагодою хочемо запросити усіх зацікавлених жінок до участі в проекті «Крила», який допоможе не лише підштовхнути до рішучих дій але й надати вагомі інструменти для впровадження вашої мрії.








Немає коментарів:

Дописати коментар