пʼятницю, 29 березня 2024 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ "СЛОВЕСНІ ТРАЄКТОРІЇ" львівської письменниці, журналістки, психологині ОКСАНИ КРИШТАЛЕВОЇ.

                              Нам живим і не штучним, дуже треба залишатися людьми.                                          У  межах власного простору, в кордонах своїх бажань” 

                                                                                      Оксана Кришталева

    Розкажемо більше про biblioподію, яка відбулася вчора, 28 березня, у Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка
    Це була ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ "СЛОВЕСНІ ТРАЄКТОРІЇ" львівської письменниці, журналістки, психологині ОКСАНИ КРИШТАЛЕВОЇ.
    "Словесні траєкторії" - це сучасна мала проза, епізоди-образки про життя і настрої людини, яка шукає систему ціннісних координат на тлі війни та порівнює їх зі своїми внутрішніми переконаннями.

    "Зібрані під однією назвою, ці невеликі, а подекуди й вельми лаконічні уривки все ж мають спільний фундамент. Вони існують на перетинах-координатах осені-зими, війни і миру, буденності й свята, внутрішнього та зовнішнього світу людини, минулого й теперішнього людської спільноти" - пише авторка у передмові до видання.
    Захід відбувся у дружній атмосфері спілкування, авторського читання та конкурсів для молоді. До речі, познайомитися з сучасною українською письменницею, членкинею Національної спілки письменників України прийшли студенти І курсу групи ІПЗ-1 Золочівського фахового коледжу НУ "Львівська Політехніка" разом із кураторкою Ірина Чіпак.
    Говорили про письменство і книги, про творчість та мистецтво, про подорожі, які розширюють світогляд людини та змінюють її світосприйняття, про читання як спосіб самовдосконалення.
P.S. Дякуємо авторці Оксана Кришталева за надзвичайно цікаву розмову, подарунки до бібліотечного фонду з автографом! А всім присутнім за теплу, дружню атмосферу, яка зробила цю зустріч незабутньою!


Немає коментарів:

Дописати коментар