пʼятницю, 29 березня 2024 р.

Майстерка «Веселкова пташечка»

 Напередодні Міжнародного дня птахів 29 березня в Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка відбулася майстерка «Веселкова пташечка», яку провели працівники НПП «Північне Поділля» разом з бібліотекарями.

Міжнародний день птахів проходить щороку в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» і не випадково його відзначають саме в квітні. 1 квітня 1906 року була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. День птахів – це не лише річниця Конвенції, а й час повернення пернатих з вирію.
Присутні мали можливість переглянути презентацію про птахів нашої місцевості, про їх звуки, повадки, звички, їх зовнішній вигляд та місце проживання.
Із книг, які експонуються на книжковій виставці: «Світ крилатих мешканців Землі» присутні дізналися про найвідоміші види птахів, які існують на території України і нашого краю, про те, чим вони живляться, як будують свої гнізда.
А закінчили зустріч майстеркою, де кожен охочий зміг власними руками виготовити симпатичну пташку із ниток.
Здивуйте своїх друзів приємними дрібничками – маленькими та ніжними пташечками із ниток, виготовленими власноруч. Пташка – це не тільки символ щастя, але й чудовий подарунок.
















Немає коментарів:

Дописати коментар