середу, 30 березня 2016 р.

Моя нова поліція - моя довіра

/Files/images/poltsya/IMG_0585.JPG

       Щоб підвищити обізнаність громадян та їхнє розуміння реформи Національної поліції України 30 березня 2016 року в читальному залі Золочівської ЦРБ ім.І.Франка вперше відбувся захід у формі "живої книги""Моя нова поліція - моя довіра" для учнів 9-А класу ЗОШ №1 ( класний керівник Романець Л.Р., шкільні бібліотекарі Петрик Н.М., Блозовська Л,Б.). До бібліотеки були запрошені інспектори Золочівського ВП ГУНП у Львівській області капітани поліції - Менько М.В. та Магулка Н.М. Зустріч була організована в рамках реалізації проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції».

/Files/images/poltsya/IMG_0594.JPG

        У ролі "живої книги" був капітан поліції Менько М.В, який розповів про реформи в поліції, розкрив суть поняття "адміністративна" і "кримінальна" відповідальність, поділився неординарними випадками зі своєї практики та найбільш поширеними видами правопорушень серед молоді. Відповів на багаточисленні запитання присутніх. Виявилось, що учні надзвичайно допитливі. Одних цікавило, як стати поліцейським, інших цікавила відповідальність за окремі види злочинів, з якого віку настає кримінальна відповідальність, хто такі співучасники злочину, найбільш поширенні правопорушення серед молоді.

/Files/images/poltsya/IMG_0600.JPG
/Files/images/poltsya/IMG_0606.JPG

Всім сподобались щирі поліцейські, які готові вислухати та відповісти на запитання.


2 коментарі:

  1. Дякуємо Львівському РТЦ за допомогу! Захід насправді всіх зацікавив новизною формату, незвичайною формою проведення. Користувачам сподобалось те, що вони одночасно були і глядачами, і учасниками.

    ВідповістиВидалити