середу, 6 квітня 2016 р.

Милосердя і доброта - людства два крила




       З нагоди проголошення Року милосердя 6 квітня 2016 року в Золочівській ЦРБ ім.І.Франка було проведено годину духовності "Милосердя і доброта - людства два крила" для учнів ЗОШ № 2 ім. М.Шашкевича 9-Б,9-В, 10-Б класів. В організації заходу взяли участь брат Вінкентій, брат Еміліан з Монастиря Чесного Хреста Св. Дам'яна (УГКЦ) та бібліотекар шкільної бібліотеки Стець Л.С.
/Files/images/miloserdya/IMG_0635.JPG
/Files/images/miloserdya/IMG_0646.JPG
  Милосердя і доброта - два крила, на яких тримається людство. Без них воно просто загине. Потреба в них повсякчас. Навіть тоді, коли немає біди. Навіть там, де гори спокійні, а тверда земля не хитається під ногами. Як же могло так статися, що милосердя втратило свою цінність? Невже нам потрібні Чорнобиль і землетруси, щоб виіскрити доброту з наших сердець? Чи поруч немає людей, яким потрібна допомога в повсякденному житті? Такими словами розпочала зустріч зав.відділу обслуговування Інна Джегур.
В формі діалогу, спілкуючись доступною для молоді мовою брат Еміліан розказав про милосердя і в чому особливість Надзвичайного ювілейного Року Божого милосердя. Розшифрував емблему року: "На логотипі зображений Ісус Добрий Пастир, який несе на плечах людину, що збилася з дороги, та слова: "Милосердні як отець", що є гаслом Ювілейного року.
/Files/images/miloserdya/IMG_0634.JPG
/Files/images/miloserdya/IMG_0649.JPG
/Files/images/miloserdya/IMG_0651.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар