пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

Інформаційна година

8 квітня 2016 року в читальному залі Золочівської ЦРБ ім.І.Франка відбулася інформаційна година "Інформаційне обслуговування користувачів локальними та мереживими електронними ресурсами" для працівників бібліотеки.
Основною метою діяльності Золочівської ЦРБ на сучасному етапі - максимальне та оперативне задоволення потреб користувачів. Це вимагає від бібліотеки належного рівня і якості обслуговування, впровадження новітніх інформаційних технологій в практику роботи, створення комфортного інформаційного середовища для задоволення зростаючих потреб користувачів. Користувачем бібліотеки тепер може стати кожен, не лише той, хто поставив підпис на заповненому формулярі, але й той, що скористався послугами бібліотеки віртуально.І цей віддалений користувач має відчувати увагу і дружнє ставлення не менше ніж той, хто переступив поріг бібліотеки.
Директор Золочівської ЦБС І.Г.Марчак наголосила на впровадженні інтерактивних форм роботи: "Для піднесення діяльності бібліотеки на якісно новий рівень необхідні докорінні зміни в роботі, пошук нових форм і методів обслуговування користувачів, інформаційної підтримки основних напрямів діяльності установи. Для досягнення цієї мети необхідно вирішити комплексне завдання:
-навчити персонал бібліотеки працювати в мережі Інтернет;
-створити потужні галузеві бібліотечно-інформаційні ресурси шляхом: забезпечення вичерпного формування бібліотечних фондів документами на всіх видах носіїв ;
-перебудувати систему інформаційного обслуговування з урахуванням потреб і запитів користувачів. та ін"
/Files/images/nformatsyna_godina/IMG_0659.JPG
Бібліотекар сектору інформаційних технологій О.В.Замківська розповіла про електронні ресурси: локальні та мережеві, про те, які інтерактивні форми, роботи вже впроваджено в практику обласних публічних бібліотек, та  яких успіхів досягла Золочівська ЦРБ ім.І.Франка в обслуговуванні віртуальних користувачів .
/Files/images/nformatsyna_godina/IMG_0657.JPG
Бібліограф Г.Я.Серба провела інформаційний огляд: «Сторінками нової літератури»

/Files/images/nformatsyna_godina/IMG_0661.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар