середу, 12 жовтня 2016 р.

Свято у професійному ліцеї .


Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
В актовій залі Золочівського професійного ліцею відбулося свято "Живи,книго" з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бібліотекарі відділу обслуговування були запрошені на захід, як давні друзі, партнери,колеги.
Зав.відділу обслуговування Інна Джегур розповіла про роботу районної бібліотеки та привітала присутніх із святом, подякувала за співпрацю. Бібліотекар сектору інформаційних технологій Замківська Оксана довела до відома присутніх інформацію про нові форми бібліотечної роботи, послуги та електронні ресурси нашої бібліотеки.
Студенти ліцею підготували цікаву святкову концертну програму. Прозвучало чимало теплих слів, вітань на адресу бібліотекарів.
/Files/images/5/ptu/IMG_2553.JPG
/Files/images/5/ptu/IMG_2559.JPG
/Files/images/5/ptu/IMG_2568.JPG /Files/images/5/ptu/IMG_2571.JPG
/Files/images/5/ptu/IMG_2580.JPG /Files/images/5/ptu/IMG_2609.JPG
/Files/images/5/ptu/IMG_2613.JPG /Files/images/5/ptu/IMG_2617.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар