вівторок, 21 листопада 2017 р.

Презентація книг Богдана Коломійчука у Золочівському замку

     Ще донедавна жанру українського детективу майже не існувало, але Богдан Коломійчук, вже відомий на сьогодні молодий письменник, автор ретро-детективів, намагається змінити цю ситуацію на краще.
    Б. Коломійчук – автор романів "Людвисар. Ігри вельмож" (2013), «Таємниця Єви» (2014), «Небо над Віднем» (2015), «В'язниця душ» (2015), «Візит доктора Фройда» (2016)?  «Король болю» (2017).
     За словами Богдана Коломійчука, детектив - справді складний жанр, та це не є його остаточний вибір. Перша книга письменника "Людвисар. Ігри вельмож", що вийшла у світ в 2013 році, написана в історико-авантюрному жанрі. Саме з авантюрною прозою і асоціює себе автор як письменник. У цьому жанрі працює і тепер. Як зазначає сам автор, детектив - це лише різновид авантюрної прози.
   18 листопада 2017 р. у Золочівському замку відбулася презентація книг молодого письменника. Автор розповідав про те, що спонукало до написання кожної книжки, звичайно ж, не оминув декілька історій, пов’язаних із змістом книг та процесом написання своїх романів.
  Присутні мали змогу задати запитання автору, а також поспілкуватися. Ну і, як ведеться на таких заходах, як же без автографів і фотосесій?




Немає коментарів:

Дописати коментар