пʼятницю, 15 червня 2018 р.

Презентація книги Андрія Аркана

 14 червня 2018 року в  читальному залі Золочівської ЦРБ ім. І.Франка презентовано книгу, львів’янина Андрія Аркана «Батяр з Клепарова»
    Андрій Аркан (справжнє прізвище Тимчишин, 1964 р. н.) — відомий український режисер, сценарист, актор, дипломант (2011) та лауреат (2013) міжнародного літературного конкурсу “Коронація слова”. Із 2008 року — засновник і керівник громадської організації «Кіновізія».


    У книзі  презентований передвоєнний Львів та у перші роки Другої світової війни… Кому належало це дивовижне місто? Польщі? Радянським, а згодом і німецьким окупантам?.. Насамперед, Львів завжди належав батярам. Попри будь-які злидні й жахіття часу, вони ніколи не втрачали людської подоби та гідності. Бо правдивий батяр дуже добре знає, що таке справжня, всеперемагаюча любов, яка сильніша від самої смерті…
      Львівського батяра Северина Бабія і Марту Брук, дочку відомого в місті психотерапевта, наприкінці 30-х років поєднало захоплення джазом та модними естрадними ритмами. Саме після одного з концертів розпочинається чарівна історія їхнього кохання з карколомними пригодами у вирі апокаліптичної доби… Про розвиток подій можна дізнатися на сторінках книги.



Продовжила творчу презентацію автограф-сесія. Присутні мали змогу придбати книгу із побажаннями і підписом автора




     
      У  червні 2018 р. Андрій Аркан став номінантом у міжнародному літературному конкурсі    "Коронація слова- 2018" і отримав спеціальну  відзнаку від Тараса Демкури за кращий  твір про життя і творчість Йоана Пінзеля "Я, Іоанн..."


Немає коментарів:

Дописати коментар