вівторок, 5 червня 2018 р.

Благодійний дарунок від автора з Дрогобича - Михаїла Гранда

Михаїл Гранд, молодий письменник з Дрогобича, член Української асоціації письменників, автор 6-ти книг вирішив провести благодійну акцію та власноруч відправити до бібліотек 1 500 примірників своїх книг, щоб допомогти бібліотекам України та зробити свої книги доступними широкому загалу.
Золочівській центральній районній бібліотеці пощастило отримати у подарунок від Михаїла Гранда його роман "Завжди поруч".
Зовсім скоро ви будете мати можливість ознайомитися з книгою.
Михаїл Гранд (справжнє ім’я Михайло Губіцький) – народився в м. Дрогобич. Навчається в Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім. І.Франка на історичному факультеті.
Письменник працює в різноманітних жанрах, включаючи сучасну прозу, детектив, трилер, фантастику. У своєму молодому віці він є автором 6 книжок.
Дебютний роман «Deus ex machina» був написаний у віці 18 років. А вже через рік книга вийшла у світ. Протягом декількох місяців тираж (1000 примірників) був розпроданий.
Друга публікація – «Зворотній відлік», 2013 рік. За мотивами книги написаний сценарій повнометражного фільму.
Літературною діяльністю Михаїл почав займатися на старших курсах механіко-технологічного коледжу, де навчався на програміста.

Немає коментарів:

Дописати коментар