вівторок, 20 лютого 2024 р.

Передплата 2024

 У фонді  бібліотеки одне з провідних місць займають періодичні видання, основними різновидами яких є газети і журнали. Їх специфічною рисою, як джерела, є комплексний, синтетичний характер: у них представлено багато форм інформації (документальна, поточно-хронологічна, особового характеру тощо). Преса характеризується також оперативністю подання інформації про події, безпосередністю відображення останніх, що підвищує її джерельну цінність. Практика публікації на сторінках газет і журналів офіційних матеріалів — постанов органів державної влади, документів політичних партій та громадських організацій — перетворює пресу на своєрідну скарбницю джерел епохи, які різнопланово висвітлюють події. Більшість журналістів в усі часи намагалися донести до читачів об’єктивну інформацію з усіх сучасних їм проблем.

    Працівники бібліотеки, враховуючи запити користувачів, стараються сформувати передплату періодичних видань на будь-який смак.  Цьогоріч ми передплатили для вас: «Народне слово», «Голос України», «Високий замок»,  «Життя і праця», «Життя. Історії», «Слово Просвіти»,  «Моя сповідь», «Добра кухня»,  «Доброго здоров’я», «Люди і долі»,  «Дзвін», «Країна», «Календар знаменних і пам’ятних дат»,   «Дім. Сад. Город», «Бібліотечна планета».

    У нашій книгозбірні ви поринете у розмаїття інформації і здобудете знання, цікаво і змістовно проведете свій вільний час.

ПРИХОДЬТЕ І ЧИТАЙТЕ, НАВЧАЙТЕСЬ І РОЗВАЖАЙТЕСЬ!



Немає коментарів:

Дописати коментар