пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Бібліотека - територія творчості

У Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка систематично збираються користувачі, які мають творчі захоплення, щоб поспілкуватися, презентувати свої роботи та освоїти нові види рукоділля на майстер-класах. Обдаровані відвідувачі бібліотеки мають добру можливість познайомитися із зацікавленими однодумцями, обмінятися враженнями та продемонструвати свої вироби.
Щоп’ятниці бібліотека по домашньому наповнюється творчістю. А сьогодні об’єдналися любителі малювання та в’язання. Учасники продемострували свої творчі можливості у малюванні з майстринею Галиною Курило та вчились в’язати спицями з майстринею Любою Шкільною.
Галина Курило переїхала до нашого міста, з міста Очаків Миколаївської області. У нашій бібліотеці її вже добре знають. У 2023 році усі охочі золочів’яни мали можливість відвідувати майстер-класи малюнку від художниці пані Галини. Цього разу усі бажаючі могли малювати на дерев’яних спилах.
Любов Шкільна – золочів’янка, до бібліотеки завітала недавно, але за цей невеликий проміжок часу жінка встигла завоювати увагу однодумців, любителів в’язання, та тих , хто хоче опанувати це ремесло.
Шановні користувачі, якщо ви потребуюєте допомоги у пошуках творчого самовираження, прагнете показати свої роботи, поспілкуватися за інтересами - приходьте до бібліотеки на майстер- класи і ми з вами віднайдемо для вас те, що вам до душі і для спілкування.
Адже бібліотека – це місце де затишно, комфортно і цікаво.





Немає коментарів:

Дописати коментар