четвер, 21 лютого 2019 р.

Вшанування пам'яті Герої Небесної Сотні

         20 лютого 2019 року у читальному залі Золочівської центральної районної бібліотеки ім. І.Франка відбулася просвітницька зустріч із громадськістю району, молоддю з нагоди вшанування п'ятої річниці подвигу учасників Майдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні за участі майданівців Богдана Барана та Оксани Амарій.


    У заходів взяв участь голова Золочівської райдержадміністрації Володимир Недзельський, начальник відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації - Ольга Боса, настоятель храму “Всіх святих землі української” Української Православної Церкви - Орест Галан та учні ЗОШ №4 I-III ст. м.Золочева, Скварявської ЗОШ I-III ст. та Золочівського економічного ліцею.

    Історик Тарас Криницький провів екскурс в історичне минуле подій п’яти річної давності та нагадав присутнім про те, як усе починалося. Валентина Патрик, вчитель історії Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 розповіла про важливість історичних подій 2013-2014 років та провела паралель із сьогоднішніми подіями в Україні. Отець Орест Галан, розповів про свої особисті спогади, про ті дні коли він із своїми синами був на майдані .

     Завершилася зустріч читальним флеш-мобом «Пам’ятаємо подвиг наших героїв».












Немає коментарів:

Дописати коментар