неділю, 30 квітня 2023 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМУ "ЗОЛОЧІВСЬКИЙ ЦВИНТАР" Андрія Доброносова

 Ну що ж, розкажемо більше про biblioподію, яка відбулася в рамках відзначення 600-річчя Золочева (травень 2023) сьогодні, 30 квітня, у Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка

Це була ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМУ "ЗОЛОЧІВСЬКИЙ ЦВИНТАР" золочів'янина, митця, який невпинно працює над фотофіксацією архітектурного минулого малої Батьківщини - АНДРІЯ ДОБРОНОСОВА.

Книгу слід розцінювати як важливий внесок в напрямку збереження історії міста, бо вона містить фотофіксацію поховань Золочівського цвинтаря (до речі, на сьогоднішній день деяких з них вже немає). Більше про книгу розкажемо згодом у нашій рубриці #biblio_край 

Захід відбувся у дружній атмосфері спілкування та розповідей. Послухати автора прийшли історики та краєзнавці, педагоги та працівники культурної сфери, представники міської влади, молодь та старше покоління містян, золочів'яни та гості нашого міста, яких цікавить історія та минуле краю.

З цієї нагоди у читальному залі бібліотеки оформлено виставку літератури "ЗОЛОЧЕВУ-600!", де зібрані книги, що розкривають минуле і сьогодення Золочева, його історичні пам'ятки та біографії відомих уродженців міста.

Дякуємо автору Андрію Доброносову за змістовну презентацію, подарунок до бібліотечного фонду з автографом! А всім присутнім за теплу, дружню атмосферу, яка зробила цю зустріч незабутньою!











Немає коментарів:

Дописати коментар