вівторок, 10 грудня 2019 р.

Презентація збірки поезій Ірини Яворської

      Золочівська центральна  районна бібліотека ім. І. Франка проводить багато цікавих заходів, що популяризують українську книгу та читання. Традиційними є зустрічі та презентації нових видань  місцевих письменників і поетів.

       Творчий вечір та презентація поетичної збірки "Диво-папороть-цвіт"  нашої землячки, поетеси Ірини Яворської відбувся 8 грудня 2019 року у читальній залі ЗЦРБ. 




    Привітати авторку прийшли колеги,  друзі,  родина, місцеві літератори,  випускники коледжу, любителі поезії та поціновувачі творчості І. Яворської. 




   Ірина Яворська дебютувала у літературі ще у 1999 році з книгою " В  зеніті високого притулку". За її словами, нова збірка під назвою "Диво-папороть-цвіт" відрізняється від попередньої, адже за роки змінилось світобачення поетки.

    Присутні читали вірші, ділилися враженнями про книгу, бажали авторці не зупинятись на досягнутому і підкорювати нові вершини творчості. 










   
     Приємним музичним дарунком стали пісні на слова поетеси "Оберіг", "Душа на безлюдді" у виконанні Теодора Кукурузи, які прозвучали у записі.

     Всіх потішили виступом внучки Ірини Павлівни - Каріна та Дарина.


     Гості мали можливість  придбати книги з  автографом автора та зробити спільні світлини.








   На завершення вечора усі бажаючі  взяли учась у майстер-класі по зав'язуванню хусток, який провела Галина Гевко.






    На досягнутомі І. Яворська зупинятися не збирається.  За її словами, завдяки натхненню, яке ні на мить її не полишає, працює над новими віршами.

На вечорі панувала найдзвичайно тепла та дружня атмосфера.


Немає коментарів:

Дописати коментар